Trådlös skrivare till ert kontor

  • Fast månadskostnad
  • Ingen bindningstid
  • Service ingår över hela Sverige
  • Miljövänliga och hållbara skrivare

Hyr en trådlös skrivare så länge du vill

Har du ett företag som är i behov av nya trådlösa skrivare och kopiatorer? Det finns massor med professionella produkter med det gemensamt att dessa är mycket kostsamma. Hyrskrivare.se erbjuder ett mycket bekymmersfritt och kostnadseffektivt alternativ; vi hyr ut högkvalitativa skrivare och kopiatorer med ett tryggt serviceavtal och till fast månadskostnad. Vi har inga långa bindningstider som många av våra konkurrenter. Du bestämmer själv hur länge du vill hyra våra produkter och kan enkelt avsluta avtalet med oss.

Det finns fortfarande ett stort behov av högkvalitativa pappersutskrifter och kopior i dagens samhälle. Det gäller också att digitalisera fakturor och dokumentationer. Vår långa erfarenhet och stora kunskaper i branschen gör att vi kan erbjuda skräddarsydda skrivartjänster över hela Sverige.

Vi vet av erfarenhet att behovet av skrivare kan variera mycket på olika företag. Därför är vi mycket flexibla och har skräddarsydda avtal med korta bindningstider för din trygghets skull. Det går självklart att hyra trådlösa skrivare hos oss under längre tid.

När du hyr trådlös skrivare av oss så får du fri service och support. Vi har stort fokus på nöjda kunder och är ständigt tillgängliga. Vi kan leverera våra produkter och tjänster över hela Sverige.

Högkvalitativa skrivare från Lexmark

Våra trådlösa skrivare är så kallade multifunktionsskrivare från Lexmark. Dessa är av högsta kvalitet och har garanterat alla funktioner det moderna företaget behöver. Det finns en mängd modeller både som golv- och bordsplacering. Alla golvmodeller klarar både A3 och A4 och har massor med lättanvända och nyttiga funktioner. Vid leverans får du självfallet en utbildning i maskinen på plats efter installation.

A3-skrivare

Lexmarks A3-modeller är fullmatade med funktioner och ger utskrifter på upp till 55 sidor per minut i multiformat. Klarar av krävande arbetsbelastningar genom en kraftfull kombination av utskrifter, kopiering, skanning och fax.
Dessa maskiner har förstklassig hantering av A3-sidor i färg, flexibla funktioner, lättanvända arbetsflödeslösningar och avancerad säkerhet. Givetvis ingår Lexmarks alla tjänster och funktioner för längre hållbarhet för en bättre miljö.

Lexmarks multifunktionsskrivare för färgutskrift i A4-format ger en kombination av utskriftshastighet och funktioner som motsvarar A3-nivå och ger maximal lönsamhet inom höganvändningsområden.
Dessa multifunktionsskrivare i färg erbjuder funktioner som t ex robust färgutskrift med expanderad inmatningskapacitet, produktivitetslösningar och en intuitiv pekskärm i färg.
Anpassade för arbetsgrupper som behöver färgutskrift i A4-format med upp till 50 sidor per minut.

Bordsskrivare

Lexmarks multifunktionsskrivare för färgutskrift i A4-format ger en kombination av utskriftshastighet och funktioner som motsvarar A3-nivå och ger maximal lönsamhet inom höganvändningsområden.
Dessa multifunktionsskrivare i färg erbjuder robust färgutskrift med expanderad inmatningskapacitet, produktivitetslösningar och en intuitiv pekskärm i färg.
Anpassade för arbetsgrupper som behöver färgutskrift i A4-format ger upp till 50 sidor per minut och har funktioner i företagsklass.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Få personlig service direkt på telefon, maila eller boka ett möte så kommer vi gärna ut och skräddarsyr en lösning som känns bäst för dig.

Fyll i formuläret om ni önskar mer information och vill att vi kontaktar dig!

Hur går det till att hyra en trådlös skrivare?

Vår filosofi är att det ska vara enkelt och billigt att skaffa en trådlös skrivare till företaget. Börja med att läsa om alla våra trådlösa skrivare och kopiatorer för att se vilken eller vilka modeller som passar bäst för dina behov och krav.

Sedan klickar du enkelt ”Beställ” och fyller i dina uppgifter online. Vi kan leverera över hela landet och det är inget problem med flera leveransadresser. Du bestämmer bindningstiden själv. Då vi har korta bindningstider kan du enkelt avbryta avtalet.

När det är klart signerar du med Bank-ID eller organisationsnummer. Kopia på avtalet skickas till din e-postadress direkt.

När vi får in ett nytt avtal kontaktar vi dig och bokar in datum och tid för leverans och installation. Självklart får du en utbildning när installationen är klar. När vi lämnar dig är den klar att använda. Enklare kan det inte vara.

Serviceavtal ingår

När du behöver hjälp med service och support är våra tekniker ständigt tillgängliga via telefon. Om det inte går att lösa på telefon skickar vi ut en servicetekniker för snabb hjälp. Vi utför också löpande underhåll för en bekymmersfri och driftsäker skrivarlösning.

Det är tryggt och säkert att hyra trådlös skrivare av oss. Välkommen att kontakta oss när du vill hyra en trådlös skrivare till företaget!

1. Välj produkt

Bläddra i lugn och ro igenom vårt sortiment tills du hittar en skrivare som passar just ert företagsbehov och krav. Vi har golvmaskiner för både A3- och A4-utskrifter samt lite mindre bordsmodeller för A4-utskrifter. Har ni flera kontor kanske en golvmodell passar på ett kontor och en bordsmodell på ett annat, det är fritt att välja utifrån förutsättningarna för varje enskilt kontor.

2. Beställ & Signera

Lägg till den/de skrivare du vill ha i varukorgen. När du är klar klickar du på ”beställ” och slussas till vår signeringsprocess. Ha ert organisationsnummer tillgängligt. Fyll i organisationsnumret och följ sedan instruktionerna. Här har du möjlighet att lägga till flera leveransadresser beroende på om du vill beställa flertalet skrivare till olika kontor. Är du firmatecknare kan du signera avtalet direkt med Bank-ID.

3. Bekräftelse

När avtalet är signerat får du en bekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen har du tydlig information kring vilka modeller du beställt och till vilka orter du beställt dem till. Du får även din kopia av avtalet.

4. Tekniker Bokar tid

Inom 1-2 arbetsdagar hör en av våra lokala tekniker av sig till dig och bokar en tid för installation. Tidsbokningen kommer att sammanfalla med leveransdatum. Observera att vi i dagsläget endast erbjuder tekniker och installationer i Sverige.

5. Installation

En tekniker kommer ut på plats till er och installerar maskinen. Det innefattar dels att packa upp maskinen ur kartongen och montera nödvändiga delar, och dels att installera mjukvaran mot ert nätverk. Lokal kontaktperson får även en utbildning i hur maskinen fungerar. När teknikern lämnar er har ni en 100% fungerande skrivare på plats. Enkelt, smidigt och flexibelt.

HYR DIN SKRIVARE UTAN LÅNGA AVTALSTIDER!

Traditionellt har hyra av skrivare varit förknippat med långa avtalstider, ibland så mycket som fem år. I ett samhälle där man som privatperson kan koppla på och av de allra flesta tjänster utifrån behov vore det konstigt om man inte kan agera på samma sätt som företag. Därför erbjuder vi möjligheten att hyra skrivare och kopiatorer utan bindningstid.

 

Hyr dina skrivare och kopiatorer för en fast månadskostnad utan bindningstid.

Vi har teknisk personal över hela landet som kommer ut och servar maskinen om något går sönder. Givetvis ingår detta i månadskostnaden.

Brukligt i branschen är ju längre avtalstid, desto lägre priser. Det vill vi ändra på och erbjuder konkurrenskraftiga priser utan bindningstid.

Vi jobbar med Lexmark som tillverkar några av branschens absolut bästa maskiner, både i stabilitet och kvalitet.

Alla maskiner vi får tillbaka från våra kunder går igenom en grundlig rekonditionering så att de blir som nya och därmed kan återanvändas. Samtidigt prissänker vi månadskostnaden på dessa maskiner. Bra för miljön och bra för dig.