Om Hyrskrivare.se

Det viktigaste för oss på Hyrskrivare.se är att förbättra och förenkla för er verksamhet.

Om oss

Vi har gemensamt över 30 års erfarenhet från branschen och har under den tiden hjälpt våra kunder att hitta lösningar skräddarsydda för just deras behov och krav.

Vi har alltid haft tre tydliga kravbilder på oss själva där vi alltid strävat efter att vara bäst.

1. Miljö och hållbarhet
2. Support och service
3. Flexibilitet

De två första punkterna kan du gärna läsa mer om kring vårt miljöengagemang och vår support. Punkt tre innebär att vi hela tiden försöker anpassa oss och våra tjänster utifrån våra kunders specifika behov som ständigt ändras då tiderna ändras.

Många kunder har börjat efterfråga kortare bindningstider på sina skrivaravtal. I en bransch där det inte är ovanligt med femårsavtal finns helt klart plats för förbättring. Vi har lyssnat på er. Därför lanserar vi nu möjligheten att kunna hyra skrivare helt utan bindningstid.

Hyrskrivare.se är en del av ITO Nordic AB som grundades 2007. Vi ger en trygghet till våra kunder med rätt etik och moral – det ger utrymme för vår filosofi som är ”kund för livet”. Vi gör skillnad. Vi ställer upp när ni ringer och behöver hjälp. Vi ser till att ni får era utskrifter i tid. Vi finns här för er.

Fredrik Petersen

Ägare/VD
Telefon: 08-551 130 01
fredrik.petersen@hyrskrivare.se

Morten Kammer

Försäljningschef & delägare
Telefon: 08-551 130 02
morten.kammer@hyrskrivare.se

Christoffer Sorner

Försäljningschef & delägare
Telefon: 08-551 130 03
christoffer.sorner@hyrskrivare.se

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Få personlig service direkt på telefon, maila eller chatta med oss eller boka ett möte så kommer vi gärna ut och skräddarsyr en lösning som känns bäst för dig.