Support & Hjälp

Vi vill att ni ska vara nöjda! För att säkerställa funktionen och driftsäkerheten arbetar vi kontinuerligt med att utveckla vårt servicekoncept. Med vår rikstäckande service kan vi hjälpa er var ni än befinner er i Sverige.

Felanmälan

Minimala driftstörningar leder till ökad produktivitet

Vi vill minimera akuta fel på er utrustning. Samtliga enheter är designade för förebyggande underhåll och enkelt utbyte av delar som normalt slits i en kontorsmaskin. De är så enkla att byta att ni kan göra det själva! Vid ett servicebesök byter vi ut delar i förebyggande syfte och kan på så sätt ofta undvika problem innan de uppstår. Vårt sätt att arbeta med förebyggande service i kombination med att ni själva kan byta ut delar gör att ni får minimalt med driftstörningar och ökad produktivitet.

Servicetekniker

Samtliga servicetekniker är välutbildade och är måna om att snabbt hjälpa er som kund. De senaste årens snabba utvecklingstakt och behov vad gäller "IT-kompetens" har medfört att såväl servicetekniker, serviceanalytiker som säljare genomgått en utveckling och utbildning för att möta marknadens höga krav vad gäller kompetens.

Snabb och effektiv service

Kontakta oss om ni behöver hjälp med er skrivare/kopiator. Beroende på problem kan vi hjälpa er direkt på telefon alternativt skicka ut servicetekniker som hjälper er på plats. Hos oss får ni en snabb och effektiv service.

OBS! Vi kan ej erbjuda skrivarservice till privatpersoner!

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Få personlig service direkt på telefon, maila eller chatta med oss eller boka ett möte så kommer vi gärna ut och skräddarsyr en lösning som känns bäst för dig.