A3-skrivare

Effektivisera utskrifts- och papperskrävande arbetsrutiner med Lexmarks lösningar. Tack vare Lexmarks Embedded Solutions Framework (eSF) och Cloud Solutions Framework (cSF) går varje skrivare att anpassa med en mängd olika produktivitetshöjande program.

 

Abonnemangspris för våra kopiatorer

GOLD

995kr per. Månad inkl. fri service

En begagnad skrivare i nyskick. Upp till 40 sidor per minut.

Läs mer

PLATINUM

1495kr per. Månad inkl. fri service

Ny skrivare från Lexmark. Skriver ut upp till 35 sidor per minut. En av våra absolut mest populära modeller.

Läs mer

DIAMOND

1795krper. Månad inkl. fri service

En av Lexmarks absolut bästa modeller. Skriver ut upp till 55 sidor per minut. Ny skrivare.

Läs mer

AccuRead OCR: Genom skanning och optisk teckenigenkänning kan pappersdokument omvandlas till sökbara PDF- eller RTF-filer så att du kan flytta dina dokument från arkivskåpet till en sökbar databas. Dessutom försvinner behovet av att OCR-behandla dokumenten med hjälp av dator- eller serverbaserad programvara efter skanningen, eftersom data bearbetas direkt från enheten.

Skanningscenter: Skanna ett pappersdokument en gång och skicka den digitala bildfilen till flera destinationer samtidigt: e-postadresser, nätverksmappar, FTP-platser, faxar, elektroniska dokumentarkiv eller andra säkra nätverksplatser och få ett bekräftelsemeddelande om så önskas.

Formulär och favoriter: Skapa bokmärken till serverformulär i en mängd olika format och skriv ut bilderna på begäran från vilken plats som helst.

Kortkopia: Spara tid och arbete på att kopiera id-kort, licenser och försäkringskort genom att automatiskt skanna, förstora och skriva ut båda sidor av ett tvåsidigt kort på en sida av ett pappersark.

Miljöinställningar: Det är lätt att ange standardinställningarna för att hantera energi-, toner- och pappersförbrukningen för att minska enhetens miljöpåverkan.

 

a3-skrivare

A3-skrivare

ÄMNEGOLDPLATINUMDIAMOND
Fast månadskostnadJAJAJA
Ingen bindningstidJAJAJA
Antal sidor/minut403555
ScanningJA (40 sid/min)JA (140 sid/min)JA (140 sid/min)
Fri serviceJAJAJA
Installation ingår upp till 3 datorerJAJAJA
Svarstid vid service8 tim8 tim8 tim
Ny maskinNEJJAJA
Begagnad maskinJANEJNEJ
Leverans till multipla orterJAJAJA
Antal magasin2 (á 500 ark)2 (á 500 ark)2 (á 500 ark)

Behöver du hjälp?

 

Om du behöver hjälp för att beställa så kommer vi gärna på besök, så att vi tillsammans kan hitta den bästa lösningen för dig. Fyll i rutan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.