Leasa skrivare

  • Fast månadskostnad
  • Ingen bindningstid
  • Service ingår över hela Sverige
  • Miljövänliga och hållbara skrivare

Leasa skrivare av oss

Leasa skrivare till ert företag istället för att köpa utrustning som snabbt åldras och slits ut. Det främsta argumentet för leasing av skrivare är att ni alltid har tillgång till marknadens bästa utrustning. Skrivarna byts löpande ut så att ni får de senaste funktionerna och energieffektiv utrustning som hjälper er att spara på driftskostnaderna. 

När ni väljer oss som leverantör av skrivare får ni ett komplett paket där allt ingår. Vi ser till att ni får skrivare som fungerar dygnet runt, året runt och rycker ut med kort varsel om det skulle uppstå någon form av problem - något som är ovanligt då ni ständigt har tillgång till en ny skrivare som får löpande underhåll.

Leasing av skrivare med hög prestanda

En skrivare som ska användas i en professionell verksamhet måste ha en helt annan prestanda och tålighet än en skrivare som används i hemmet. De skrivare som ni kan leasa via oss är alltid anpassade för professionellt användande så att de tål att man skriver ut ett stort antal sidor dagligen. De är driftsäkra, energieffektiva och har låga kostnader för förbrukningsmaterial som toner eller bläck.

Enkel skrivare eller multifunktionsskrivare

Vilken typ av skrivare behöver ni till ert kontor? Vissa verksamheter klarar sig utmärkt med en enkel laserskrivare eller en bläckstråleskrivare av hög kvalitet. Andra har behov av fler funktioner som exempelvis möjligheten att skanna bilder och dokument, möjlighet att skicka e-post eller fax direkt från skrivaren eller möjlighet att skriva ut bilder på fotopapper. 

När ni väljer att leasa skrivare av oss ser vi till att ni får en modell som motsvarar alla era behov.

A3-skrivare

Lexmarks A3-modeller är fullmatade med funktioner och ger utskrifter på upp till 55 sidor per minut i multiformat. Klarar av krävande arbetsbelastningar genom en kraftfull kombination av utskrifter, kopiering, skanning och fax.
Dessa maskiner har förstklassig hantering av A3-sidor i färg, flexibla funktioner, lättanvända arbetsflödeslösningar och avancerad säkerhet. Givetvis ingår Lexmarks alla tjänster och funktioner för längre hållbarhet för en bättre miljö.

Lexmarks multifunktionsskrivare för färgutskrift i A4-format ger en kombination av utskriftshastighet och funktioner som motsvarar A3-nivå och ger maximal lönsamhet inom höganvändningsområden.
Dessa multifunktionsskrivare i färg erbjuder funktioner som t ex robust färgutskrift med expanderad inmatningskapacitet, produktivitetslösningar och en intuitiv pekskärm i färg.
Anpassade för arbetsgrupper som behöver färgutskrift i A4-format med upp till 50 sidor per minut.

Bordsskrivare

Lexmarks multifunktionsskrivare för färgutskrift i A4-format ger en kombination av utskriftshastighet och funktioner som motsvarar A3-nivå och ger maximal lönsamhet inom höganvändningsområden.
Dessa multifunktionsskrivare i färg erbjuder robust färgutskrift med expanderad inmatningskapacitet, produktivitetslösningar och en intuitiv pekskärm i färg.
Anpassade för arbetsgrupper som behöver färgutskrift i A4-format ger upp till 50 sidor per minut och har funktioner i företagsklass.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Få personlig service direkt på telefon, maila eller boka ett möte så kommer vi gärna ut och skräddarsyr en lösning som känns bäst för dig.

Fyll i formuläret om ni önskar mer information och vill att vi kontaktar dig!

Vårt utbud

Hos oss kan ni välja mellan skrivare med olika pappersformat och om ni vill ha en större skrivare som står fritt eller en bordsskrivare. I respektive kategori erbjuder vi skrivare av olika klass. Ni väljer själva vilken prisklass och prestanda ni behöver.

Vi erbjuder skrivare med pappersformaten A3 och A4 samt skrivare med extrafunktioner som kopiering och skanning med mera.

Samtliga skrivare vi tillhandahåller kommer från märket Lexmark som är välkända för sin höga kvalitet, låga driftskostnader och intuitiva användargränssnitt. De nya modellerna kommer alla med en intuitiv pekskärm i färg som gör det enkelt att komma åt alla funktioner.

Så går det till att leasa skrivare

Att leasa skrivare av oss är väldigt enkelt. Ni väljer helt enkelt den modell av leasingskrivare som ni vill ha och betalar en fast månadskostnad där allt ingår (vi erbjuder service över hela Sverige). Då avtalet inte har någon bindningstid är det enkelt att säga upp eller så kan ni byta skrivarmodell om ni märker att era behov förändras.

Välkomna att kontakta oss idag för att komma igång med ert leasingavtal!

1. Välj produkt

Bläddra i lugn och ro igenom vårt sortiment tills du hittar en skrivare som passar just ert företagsbehov och krav. Vi har golvmaskiner för både A3- och A4-utskrifter samt lite mindre bordsmodeller för A4-utskrifter. Har ni flera kontor kanske en golvmodell passar på ett kontor och en bordsmodell på ett annat, det är fritt att välja utifrån förutsättningarna för varje enskilt kontor.

2. Beställ & Signera

Lägg till den/de skrivare du vill ha i varukorgen. När du är klar klickar du på ”beställ” och slussas till vår signeringsprocess. Ha ert organisationsnummer tillgängligt. Fyll i organisationsnumret och följ sedan instruktionerna. Här har du möjlighet att lägga till flera leveransadresser beroende på om du vill beställa flertalet skrivare till olika kontor. Är du firmatecknare kan du signera avtalet direkt med Bank-ID.

3. Bekräftelse

När avtalet är signerat får du en bekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen har du tydlig information kring vilka modeller du beställt och till vilka orter du beställt dem till. Du får även din kopia av avtalet.

4. Tekniker Bokar tid

Inom 1-2 arbetsdagar hör en av våra lokala tekniker av sig till dig och bokar en tid för installation. Tidsbokningen kommer att sammanfalla med leveransdatum. Observera att vi i dagsläget endast erbjuder tekniker och installationer i Sverige.

5. Installation

En tekniker kommer ut på plats till er och installerar maskinen. Det innefattar dels att packa upp maskinen ur kartongen och montera nödvändiga delar, och dels att installera mjukvaran mot ert nätverk. Lokal kontaktperson får även en utbildning i hur maskinen fungerar. När teknikern lämnar er har ni en 100% fungerande skrivare på plats. Enkelt, smidigt och flexibelt.

HYR DIN SKRIVARE UTAN LÅNGA AVTALSTIDER!

Traditionellt har hyra av skrivare varit förknippat med långa avtalstider, ibland så mycket som fem år. I ett samhälle där man som privatperson kan koppla på och av de allra flesta tjänster utifrån behov vore det konstigt om man inte kan agera på samma sätt som företag. Därför erbjuder vi möjligheten att hyra skrivare och kopiatorer utan bindningstid.

 

Hyr dina skrivare och kopiatorer för en fast månadskostnad utan bindningstid.

Vi har teknisk personal över hela landet som kommer ut och servar maskinen om något går sönder. Givetvis ingår detta i månadskostnaden.

Brukligt i branschen är ju längre avtalstid, desto lägre priser. Det vill vi ändra på och erbjuder konkurrenskraftiga priser utan bindningstid.

Vi jobbar med Lexmark som tillverkar några av branschens absolut bästa maskiner, både i stabilitet och kvalitet.

Alla maskiner vi får tillbaka från våra kunder går igenom en grundlig rekonditionering så att de blir som nya och därmed kan återanvändas. Samtidigt prissänker vi månadskostnaden på dessa maskiner. Bra för miljön och bra för dig.