Hyra multifunktionsskrivare till ert företag

  • Fast månadskostnad
  • Ingen bindningstid
  • Service ingår över hela Sverige
  • Miljövänliga och hållbara skrivare

Hyr er multifunktionsskrivare av oss

Vi är ett företag som erbjuder enkel och smidig uthyrning av multifunktionsskrivare för företag och andra verksamheter. Vi riktar oss främst mot små och stora företag över hela landet. I vårt allt mer digitala samhälle finns fortfarande ett stort behov att få högkvalitativa pappersutskrifter och kopior. Det ställs också stora krav på det omvända, nämligen att digitalisera pappersfakturor och annan dokumentation.

Att köpa en professionell skrivare som klarar kraven för en multifunktionsskrivare med hög daglig användning är idag mycket kostsamt. Med våra tjänster får du en professionell multifunktionsskrivare som klarar alla kraven som ställs tillsammans med ett förmånligt serviceavtal till en låg månadskostnad.

När du hyr multifunktionsskrivare hos oss har du, till skillnad från många av våra konkurrenter, ingen bindningstid. Du kan alltså när som helst säga upp avtalet när behovet förändras. Vi har gedigen erfarenhet av branschen och har stor expertis inom våra skrivare och kopiatorer från Lexmark. Hos oss får du skräddarsydda tjänster för att passas dina behov och krav.

Vi har stort kundfokus och arbetar aktivt med support och service. För oss är det viktigt att vara flexibla eftersom vi vet att det specifika behovet kan se mycket olika ut i olika företag och verksamheter. Vi har sett att behovet snabbt kan ändras när det gäller behovet av multifunktionsskrivare och erbjuder därför vid behov korta avtalstider med kort uppsägningstid. Självklart kan du även skriva längre avtal när du önskar det.

A3-skrivare

Lexmarks A3-modeller är fullmatade med funktioner och ger utskrifter på upp till 55 sidor per minut i multiformat. Klarar av krävande arbetsbelastningar genom en kraftfull kombination av utskrifter, kopiering, skanning och fax.
Dessa maskiner har förstklassig hantering av A3-sidor i färg, flexibla funktioner, lättanvända arbetsflödeslösningar och avancerad säkerhet. Givetvis ingår Lexmarks alla tjänster och funktioner för längre hållbarhet för en bättre miljö.

Lexmarks multifunktionsskrivare för färgutskrift i A4-format ger en kombination av utskriftshastighet och funktioner som motsvarar A3-nivå och ger maximal lönsamhet inom höganvändningsområden.
Dessa multifunktionsskrivare i färg erbjuder funktioner som t ex robust färgutskrift med expanderad inmatningskapacitet, produktivitetslösningar och en intuitiv pekskärm i färg.
Anpassade för arbetsgrupper som behöver färgutskrift i A4-format med upp till 50 sidor per minut.

Bordsskrivare

Lexmarks multifunktionsskrivare för färgutskrift i A4-format ger en kombination av utskriftshastighet och funktioner som motsvarar A3-nivå och ger maximal lönsamhet inom höganvändningsområden.
Dessa multifunktionsskrivare i färg erbjuder robust färgutskrift med expanderad inmatningskapacitet, produktivitetslösningar och en intuitiv pekskärm i färg.
Anpassade för arbetsgrupper som behöver färgutskrift i A4-format ger upp till 50 sidor per minut och har funktioner i företagsklass.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Få personlig service direkt på telefon, maila eller boka ett möte så kommer vi gärna ut och skräddarsyr en lösning som känns bäst för dig.

Fyll i formuläret om ni önskar mer information och vill att vi kontaktar dig!

Multifunktionsskrivare för företag

Hos oss kan företag och organisationer hyra multifunktionsskrivare och kopiatorer av högsta kvalitet, om du vill utan lång bindningstid – dessutom med fri service! Du betalar en fast kostnad per månad. Vi är verksamma över hela Sverige.

Våra multifunktionsskrivare håller högsta kvalitet och har alla funktioner det moderna företaget behöver. När du hyr en multifunktionsskrivare från Lexmark av oss kan du enkelt välja någon av deras kraftfulla modeller. Våra multifunktionsskrivare klarar både A3 och A4 i färg och har en mängd flexibla och lättanvända funktioner för alla behov och krav. Vi har både kraftfulla golvmodeller och mindre bordsmodeller. Du bestämmer.

Enkelt att hyra multifunktionsskrivare för företag

Vår affärsidé är det ska vara enkelt att hyra en multifunktionsskrivare hos oss. Här på hemsidan kan du enkelt läsa om våra modeller och beställa skrivare eller kopiatorer.

När du har bestämt dig för en passande modell signerar du enkelt avtalet online med ditt organisationsnummer eller Bank-ID. Behöver du en multifunktionsskrivare på flera adresser anger du det på avtalet. Efteråt får du en kopia på avtalet till din e-postadress. Inom ett par dagar bokar vi in en tid för leverans och fullständig installation. Självklart ingår en utbildning för företagets kontaktperson i hur maskinen fungerar. Vi finns alltid tillgängliga för support via telefon. Enkelt och flexibelt är vår melodi!

När det gäller hjälp med skrivare och kopiatorer ingår det fri service hos oss. Det innebär trygg och snabb support via telefon eller vid behov service av tekniker på plats i händelse av problem.

Välkommen att kontakta oss när du vill hyra en multifunktionsskrivare! Vi garanterar en bekymmersfri tjänst för företag som är både enkel och ekonomiskt fördelaktig.

1. Välj produkt

Bläddra i lugn och ro igenom vårt sortiment tills du hittar en skrivare som passar just ert företagsbehov och krav. Vi har golvmaskiner för både A3- och A4-utskrifter samt lite mindre bordsmodeller för A4-utskrifter. Har ni flera kontor kanske en golvmodell passar på ett kontor och en bordsmodell på ett annat, det är fritt att välja utifrån förutsättningarna för varje enskilt kontor.

2. Beställ & Signera

Lägg till den/de skrivare du vill ha i varukorgen. När du är klar klickar du på ”beställ” och slussas till vår signeringsprocess. Ha ert organisationsnummer tillgängligt. Fyll i organisationsnumret och följ sedan instruktionerna. Här har du möjlighet att lägga till flera leveransadresser beroende på om du vill beställa flertalet skrivare till olika kontor. Är du firmatecknare kan du signera avtalet direkt med Bank-ID.

3. Bekräftelse

När avtalet är signerat får du en bekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen har du tydlig information kring vilka modeller du beställt och till vilka orter du beställt dem till. Du får även din kopia av avtalet.

4. Tekniker Bokar tid

Inom 1-2 arbetsdagar hör en av våra lokala tekniker av sig till dig och bokar en tid för installation. Tidsbokningen kommer att sammanfalla med leveransdatum. Observera att vi i dagsläget endast erbjuder tekniker och installationer i Sverige.

5. Installation

En tekniker kommer ut på plats till er och installerar maskinen. Det innefattar dels att packa upp maskinen ur kartongen och montera nödvändiga delar, och dels att installera mjukvaran mot ert nätverk. Lokal kontaktperson får även en utbildning i hur maskinen fungerar. När teknikern lämnar er har ni en 100% fungerande skrivare på plats. Enkelt, smidigt och flexibelt.

HYR DIN SKRIVARE UTAN LÅNGA AVTALSTIDER!

Traditionellt har hyra av skrivare varit förknippat med långa avtalstider, ibland så mycket som fem år. I ett samhälle där man som privatperson kan koppla på och av de allra flesta tjänster utifrån behov vore det konstigt om man inte kan agera på samma sätt som företag. Därför erbjuder vi möjligheten att hyra skrivare och kopiatorer utan bindningstid.

 

Hyr dina skrivare och kopiatorer för en fast månadskostnad utan bindningstid.

Vi har teknisk personal över hela landet som kommer ut och servar maskinen om något går sönder. Givetvis ingår detta i månadskostnaden.

Brukligt i branschen är ju längre avtalstid, desto lägre priser. Det vill vi ändra på och erbjuder konkurrenskraftiga priser utan bindningstid.

Vi jobbar med Lexmark som tillverkar några av branschens absolut bästa maskiner, både i stabilitet och kvalitet.

Alla maskiner vi får tillbaka från våra kunder går igenom en grundlig rekonditionering så att de blir som nya och därmed kan återanvändas. Samtidigt prissänker vi månadskostnaden på dessa maskiner. Bra för miljön och bra för dig.