Hyra en kopiator

  • Fast månadskostnad
  • Ingen bindningstid
  • Service ingår över hela Sverige
  • Miljövänliga och hållbara skrivare

Hyr en kopiator till ert företag

Hos oss kan du ta del av våra mycket fördelaktiga tjänster inom uthyrning av kopiatorer och skrivare. Allt fler företag inser hur smidigt och enkelt det är att hyra kopiator istället för att köpa.

Det krävs en kopiator eller skrivare av allra högsta kvalitet för att det klara de högt ställda kraven som ställs från ett företag idag. Att köpa en sådan är en dyr historia. Samtidigt går hela tiden utvecklingen framåt med rasande fart och den en gång så moderna och effektiva maskinen blir snabbt omsprungen av bättre modeller.

Vårt unika koncept innebär att du istället hyr en professionell kopiator eller skrivare av oss, tillsammans med ett fördelaktigt serviceavtal. När det finns behov av att byta modell är det mycket enkelt. En annan mycket fördelaktig faktor att hyra en kopiatorer eller skrivare genom oss är att du slipper bindningstid på flera år. När behovet minskar kan du enkelt säga upp eller ändra avtalet med oss.

Enkelt, smidigt och billigt

Att hyra en kopiator av oss kunde inte vara enklare. Du slipper den stora kostnaden som en eller flera kopiatorer eller skrivare för professionellt bruk innebär. Allt från leverans, installation och löpande service tar vi hand om. Skulle förutsättningarna förändras kan du enkelt hyra en annan kopiator eller säga upp avtalet. Vi har nämligen inga årslånga bindningstider utan du kan enkelt avbryta avtalet snabbt och enkelt när du vill. Men du har självklart möjlighet att skriva längre avtal om du hellre vill det.

Våra proffskopiatorer och skrivare från Lexmark är designade för förebyggande underhåll och att enkelt kunna byta ut förslitningsdelar. Vår förebyggande service garanterar en bekymmersfri kopiator med minimala driftstörningar.

Våra trevliga och kunniga servicetekniker är alltid tillgängliga och vid behov snabbt på plats och hjälper dig.

A3-skrivare

Lexmarks A3-modeller är fullmatade med funktioner och ger utskrifter på upp till 55 sidor per minut i multiformat. Klarar av krävande arbetsbelastningar genom en kraftfull kombination av utskrifter, kopiering, skanning och fax.
Dessa maskiner har förstklassig hantering av A3-sidor i färg, flexibla funktioner, lättanvända arbetsflödeslösningar och avancerad säkerhet. Givetvis ingår Lexmarks alla tjänster och funktioner för längre hållbarhet för en bättre miljö.

Lexmarks multifunktionsskrivare för färgutskrift i A4-format ger en kombination av utskriftshastighet och funktioner som motsvarar A3-nivå och ger maximal lönsamhet inom höganvändningsområden.
Dessa multifunktionsskrivare i färg erbjuder funktioner som t ex robust färgutskrift med expanderad inmatningskapacitet, produktivitetslösningar och en intuitiv pekskärm i färg.
Anpassade för arbetsgrupper som behöver färgutskrift i A4-format med upp till 50 sidor per minut.

Bordsskrivare

Lexmarks multifunktionsskrivare för färgutskrift i A4-format ger en kombination av utskriftshastighet och funktioner som motsvarar A3-nivå och ger maximal lönsamhet inom höganvändningsområden.
Dessa multifunktionsskrivare i färg erbjuder robust färgutskrift med expanderad inmatningskapacitet, produktivitetslösningar och en intuitiv pekskärm i färg.
Anpassade för arbetsgrupper som behöver färgutskrift i A4-format ger upp till 50 sidor per minut och har funktioner i företagsklass.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Få personlig service direkt på telefon, maila eller boka ett möte så kommer vi gärna ut och skräddarsyr en lösning som känns bäst för dig.

Fyll i formuläret om ni önskar mer information och vill att vi kontaktar dig!

Hyr kopiator för miljöns skull

När du hyr en kopiator av oss gör du inte bara en ekonomisk vinst, det bidrar även till hållbar utveckling för miljöns skull. Att hyra en kopiator är självfallet mycket bättre för miljön än att köpa.

Vi arbetar aktivt med miljö-, hälso- och säkerhetsmässiga frågor tillsammans med våra leverantörer. Målet är att minimera miljöpåverkan både på produkter och tjänster.

Vår leverantör Lexmark arbetar aktivt med att minimera materialanvändningen och ligger i framkant när det gäller att minska energiförbrukningen och minimera avfallet.

Vi använder ett effektivt återvinningsprogram som innehåller produktåtervinning, återanvändning och återvinning av våra förpackningsmaterial. Till exempel har vi en process för returnering av tomma kassetter för återanvändning eller återvinning.

Hur går det till att hyra kopiator?

Vi har kopiatorer och skrivare för alla möjliga behov och krav. Du hittar alla våra modeller från Lexmark här. När du har hittat en passande modell kan du sköta hela beställningen online här på sidan. Vi levererar och installerar våra produkter över hela Sverige och vårt förmånliga service- och supportavtal ingår i priset. Självklart hjälper vi dig att lära sig att använda produkten efter installation.

När du har signerat avtalet får du avtalet direkt till din E-postadress. Sedan blir du kontaktad av oss för att boka in tid för leverans och installation.

Självklart är du varmt välkommen att kontakta oss för frågor och rådgivning om våra modeller och hyresavtal.

1. Välj produkt

Bläddra i lugn och ro igenom vårt sortiment tills du hittar en skrivare som passar just ert företagsbehov och krav. Vi har golvmaskiner för både A3- och A4-utskrifter samt lite mindre bordsmodeller för A4-utskrifter. Har ni flera kontor kanske en golvmodell passar på ett kontor och en bordsmodell på ett annat, det är fritt att välja utifrån förutsättningarna för varje enskilt kontor.

2. Beställ & Signera

Lägg till den/de skrivare du vill ha i varukorgen. När du är klar klickar du på ”beställ” och slussas till vår signeringsprocess. Ha ert organisationsnummer tillgängligt. Fyll i organisationsnumret och följ sedan instruktionerna. Här har du möjlighet att lägga till flera leveransadresser beroende på om du vill beställa flertalet skrivare till olika kontor. Är du firmatecknare kan du signera avtalet direkt med Bank-ID.

3. Bekräftelse

När avtalet är signerat får du en bekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen har du tydlig information kring vilka modeller du beställt och till vilka orter du beställt dem till. Du får även din kopia av avtalet.

4. Tekniker Bokar tid

Inom 1-2 arbetsdagar hör en av våra lokala tekniker av sig till dig och bokar en tid för installation. Tidsbokningen kommer att sammanfalla med leveransdatum. Observera att vi i dagsläget endast erbjuder tekniker och installationer i Sverige.

5. Installation

En tekniker kommer ut på plats till er och installerar maskinen. Det innefattar dels att packa upp maskinen ur kartongen och montera nödvändiga delar, och dels att installera mjukvaran mot ert nätverk. Lokal kontaktperson får även en utbildning i hur maskinen fungerar. När teknikern lämnar er har ni en 100% fungerande skrivare på plats. Enkelt, smidigt och flexibelt.

HYR DIN SKRIVARE UTAN LÅNGA AVTALSTIDER!

Traditionellt har hyra av skrivare varit förknippat med långa avtalstider, ibland så mycket som fem år. I ett samhälle där man som privatperson kan koppla på och av de allra flesta tjänster utifrån behov vore det konstigt om man inte kan agera på samma sätt som företag. Därför erbjuder vi möjligheten att hyra skrivare och kopiatorer utan bindningstid.

 

Hyr dina skrivare och kopiatorer för en fast månadskostnad utan bindningstid.

Vi har teknisk personal över hela landet som kommer ut och servar maskinen om något går sönder. Givetvis ingår detta i månadskostnaden.

Brukligt i branschen är ju längre avtalstid, desto lägre priser. Det vill vi ändra på och erbjuder konkurrenskraftiga priser utan bindningstid.

Vi jobbar med Lexmark som tillverkar några av branschens absolut bästa maskiner, både i stabilitet och kvalitet.

Alla maskiner vi får tillbaka från våra kunder går igenom en grundlig rekonditionering så att de blir som nya och därmed kan återanvändas. Samtidigt prissänker vi månadskostnaden på dessa maskiner. Bra för miljön och bra för dig.