Vilken skrivare bör jag använda?

Vi arbetar och rekommenderar alltid Lexmarks skrivare, av flera anledningar. Dels är det robusta, stabila maskiner som väldigt sällan kräver service. Sedan är Lexmark marknadsledande vad gäller miljöpolicy och hållbarhet med upp till 60% återvunnen plast i alla maskiner. Vilket är en viktig faktor för oss på Hyrskrivare.se för att vi skall kunna leverera hållbara skrivare av högsta kvalitet. 

 

Vilken av era skrivare bör jag använda?

Vi erbjuder idag tre olika storlekar på skrivare för att kunna passa er verksamhet bäst. Nedan är en kort sammanfattning av varje skrivarstorlek. Du kan läsa mer på respektive skrivares sida och dess modeller. Eller ta kontakt med oss direkt så hjälper vi dig hitta rätt skrivare för er. 

Bordsskrivare

Våra bordsskrivare är perfekta för mindre kontor eller för företag som har mindre behov av utskrifter. Skrivarna är smidiga att placera på ett bord och tar därmed ingen större plats på kontoret. De finns i tre olika modeller där utskrifter/minut skiljer sig och går från 23 till 47 sidor/minut. Skanning fungerar självklart på alla modellerna.
Du kan hyra en begagnad bordsskrivare eller välja någon av våra helt nya. 

A3-Skrivare

Våra A3-skrivare finns även de i tre olika modeller, en begagnad och två stycken som är helt nya. Har du ett lite större behov av en snabb och modern skrivare så är våra A3-Skrivare från Lexmark ultimata för ert företag. Vår Diamond-skrivare har möjlighet att skriva ut 55 sidor/min och skanna upp till 140 sidor/min. 
A3-skrivaren fungerar perfekt för dig som då och då behöver utskrifter i A3-format.

A4-Skrivare

Är du inte i ett lika stort behov av att skriva ut i A3-format, så är A4-skrivarna perfekt för dig och ditt företag. Du får i våra A4-skrivare moderna smarta maskiner som erbjuder prestanda, tillförlitlighet och funktioner som går att jämföra med normala A3-skrivare med samma utskriftshastighet. De tar vanligtvis upp 30% mindre utrymme på kontoret än A3-skrivarna och är det absolut populäraste valet för företag. 

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Få personlig service direkt på telefon, maila eller chatta med oss eller boka ett möte så kommer vi gärna ut och skräddarsyr en lösning som känns bäst för dig.