Varför skall jag hyra skrivare?

 

Fördelarna med att hyra skrivare är flera. Du får hela lösningen som en tjänst där service och support ingår. Om skrivaren går sönder ingår alla reservdelar och om den skulle dö helt byts den ut mot en ny maskin. Dessutom har du en jämn och fast månadskostnad som inte påverkar din likviditet negativt med ett stort engångsinköp.

Att köpa in skrivare eller binda upp sig på långa hyresavtal har tidigare varit de alternativen som finns när du behöver en företagsskrivare
Vi på Hyrskrivare vill förändra detta genom att förenkla hanteringen av skrivare för företag. Inga fler långa och krångliga avtal som företag inte kan ta sig ur!

 

3 snabba varför du bör hyra din skrivare till företaget

  1. Ingen bindningstid - Du binder inte upp dig på ett flerårsavtal via oss. Utan du betalar månad för månad och kan närsomhelst säga upp ditt avtal. 
  2. Fast månadskostnad - Du får en fast månadskostnad för ditt företag, vilket förenklar budgetering av kontorsmaterial/maskiner. 
  3. Service ingår - Genom oss får du inget krångligt serviceavtal. Service ingår alltid i hela Sverige. 

 

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Få personlig service direkt på telefon, maila eller chatta med oss eller boka ett möte så kommer vi gärna ut och skräddarsyr en lösning som känns bäst för dig.